…de Ceremoos!

Op de achtergrond zijn zij al een aantal weken druk bezig om van onze bruiloft een topdag te maken. Zowel in samenspraak met ons, als stiekem achter onze rug. Wat hebben zij allemaal in petto? Dat blijft voor ons nog even geheim. Wat we wel weten is dat deze 4 organisatietalenten echte toppers zijn!

Onze Ceremoos zorgen er voor dat de dag soepel verloopt en zullen alles in goede banen leiden. Als je vragen hebt, stel ze gerust via ceremoos@denise-eric.nl of bel met een van hen. Ook horen zij het graag als je iets wilt voordragen, zodat zij dit eventueel in hun planning mee kunnen nemen.

Maar wie zijn nou eigenlijk de Ceremoos?

STEFAN-2

Als ervaren ex-bruidegom weet Stefan precies wat er allemaal bij een bruiloft komt kijken. Deze man weet waar hij over praat! Stefan geeft ons de beste adviezen en kent ons beide goed genoeg om te bepalen wat wel en niet kan. Kortom, Stefan is de perfecte persoon voor het reilen en zeilen omtrent de ceremonie!


ROBIN-2

Robin is de creatieveling en zorgt onder andere voor de look & feel voor onze bruiloft. Denise en Robin zijn vriendinnen en oud-studiegenootjes en delen hun creatieve hersenspinsels maar al te graag met elkaar! Robin heeft oog voor detail en is daarom de aangewezen persoon om het plaatje compleet te maken.


WOUTER-2

Wouter houdt van duidelijkheid. Hij zorgt voor het overzicht en dat de zaken op de rails gehouden worden. Als cermoniemeester kan hij gelijk een kijkje in de keuken nemen voor zijn eigen bruiloft. Hoe handig is dat!


 

IMRE-2

Imre weet heel goed hoe je een feestje moet bouwen en daarom is het voor ons niet meer dan logisch dat zij de entertainment en speeches op zich neemt. Met haar enthousiasme en creativiteit weten we zeker dat dit helemaal goed komt!