Oefen je mooiste glimlach maar alvast in de spiegel want op onze bruiloft gaan er veel foto’s gemaakt worden! De hele dag zullen er twee fotografen rondlopen die deze bijzondere dag met film en fotografie voor ons vast leggen. Na het Ja-woord staat er een hippe VW Photobooth op het voorterras. En dan hebben we natuurlijk ook nog onze vrienden en familieleden die er gewapend met hun smartphones op los fotograferen. Say Cheese!

WijLuminant Weddings bestaat uit het duo Jolanda Marti & Michiel Fook.

Jolanda Marti – Na haar opleiding Audiovisuele Media heeft Jolanda een aantal jaar modellenwerk gedaan en heeft daarna bij diverse televisieproducties en reclamebureaus gewerkt. In 2009 heeft ze zich fulltime gewijd aan haar fotografie. Haar ervaring met filmproductie, gevoel voor compositie, haar empathisch vermogen en oog voor detail zijn  een gouden combinatie als het gaat om het in beeld brengen van jullie momenten en emoties.

Michiel Fook – Na zijn opleiding Media Vormgeving is Michiel aan de slag gegaan in de reclame wereld. Daarna heeft hij zich in de periode van 2009 tot en met 2012 gewijd aan het maken van schilderijen en het fotograferen onder het pseudoniem Brokeart. Zijn technische kennis, creativiteit, scherpe blik en gevoel voor bewegende dramatische shots en met veel liefde voor het vak brengt hij de samenwerking en kwaliteiten van ons duo in balans.

Lees meer over onze fotografen

Alle gekheid op een stokje!

photobooth

We houden van mooie romantische trouwfoto’s… Maar we houden ook van gekke, spontane, creatieve kiekjes van onze gasten. Na de ceremonie staat er een hippe VW Photobooth op het voorterras waar iedereen op de foto kan met gekke attributen zoals brillen, snorren en hoedjes op een stokkie. Hoe meer mensen je erop krijgt, hoe beter. Met bonuspunten als de trouwambtenaar er ook op staat!

Bekijk het VW Photobooth busje

Wedpics

wedpics

Op ongeveer elk feestje worden tegenwoordig foto’s gemaakt met smartphones. Hoe leuk zou het dan zijn om deze foto’s te verzamelen en met elkaar te delen. Via de WedPics app kunnen alle gasten foto’s nemen en toevoegen aan een digitaal fotoalbum.

Je kunt de app downloaden op je smartphone of tablet en daarmee alle gemaakte foto’s van de bruiloft verzamelen. Zo zie je niet alleen de foto’s van jezelf, maar ook de foto’s die de andere gasten op deze dag maken!

Download de app

Log in met Wedding ID: DENISEenERIC

Tijdens de ceremonie

Hartstikke fijn, dat we met onze mobiele telefoons eindeloos foto’s kunnen maken en met elkaar kunnen delen, maar we zouden het heel erg waarderen als er geen foto’s of filmpjes worden gemaakt tijdens de ceremonie. …